LED verlichting gebruiken in een TL buis?

TL buislampen zijn ongekend populair. Je komt zo overal tegen, zowel bij mensen thuis als in bedrijfspanden en/of industrieën. Het is dan ook niet zo gek dat veel mensen balen dat zij hun TL verlichting horen te vervangen voor een LED variant. Gelukkig is hier een passende oplossing voor. Je kunt namelijk je TL buislamp gemakkelijk vervangen voor een LED variant. Hiervoor kun je je TL buis armatuur behouden, en alleen de lamp vervangen voor een LED exemplaar. Dit levert je enorm veel voordeel op, aangezien je je oude vertrouwde armatuur kunt laten hangen maar alsnog kunt profiteren van de vele voordelen van led verlichting. Dubbel zoveel voordeel dus!

Waarom kiezen voor LED?

Vrijwel iedereen is op de hoogte van het feit dat Led verlichting beter is dan de oude verlichtingsbronnen zoals de gloeilamp en flame lampen. Een Led tube is hiervoor de perfecte oplossing, want deze lamp voldoet aan LED en is daardoor een stuk beter voor het milieu. Daarnaast gaan deze lampen langer mee, zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, hebben ze ontzettend veel branduren en verbruiken ze veel minder energie. Hierdoor is de energierekening een stuk lager met dank aan de LED tl buis verlichting. Deze duurzame verlichting is onderhoudsarm en licht van gewicht. Het is dus zeker het overwegen waard om eens te kijken of je huidige verlichting niet aan vervanging toe eens.

De Energie Investeringsaftrek

Wanneer je als bedrijf zijnde nieuwe LED verlichting aanschaft, kun je in aanmerking komen voor de EIA (Energie Investeringsaftrek). Dit is een subsidie die alleen voor bedrijven geldt. Hiermee kunnen zij op een goedkope manier investeren in LED verlichting, waardoor het beter te betalen wordt. Bedrijven hebben meer verlichting dan een gemiddeld huis, waardoor het aardig duur kan worden om alle lampen te vervangen voor LED varianten. Dankzij de EIA subsidie wordt het een stuk aantrekkelijker om het alsnog te doen.

 

www.zone-atex.nl