Bouw service Limburg

De basis van onze werkzaamheden ligt bij onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Niet alleen voor klein onderhoud kunt u terecht bij Bouw Service Limburg, want ook renovaties gaan wij niet uit de weg. Een renovatie betreft vaak een groot project, waar wij dan ook al onze kennis en ervaring voor gebruiken om tot het gewenste resultaat te kunnen komen. Ook kleinere projecten nemen wij graag aan.

De grootte van het project doet voor ons niets af aan onze inzet en bevlogenheid. Het behoeft eigenlijk geen uitleg dat renovatie een langere levensduur van de woning als groot voordeel heeft. Inmiddels heeft onze firma door de jaren heen al tal van renovaties uit mogen voeren. Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden, kunt u eens kijken onder reeds voltooide projecten die u kunt vinden op deze site. Overige referenties kunt u bij ons probleemloos opvragen.

http://www.bouwservicelimburg.nl/

Bouw Service Limburg is een allround bouwbedrijf dat al dertig jaar betrokkenheid toont en altijd kwaliteit aflevert. Wij zijn ervaren en vakkundig op vele terreinen in de zakelijke, publieke en particuliere bouwsector.
WERKWIJZE

Wij kunnen het gehele (ver)bouwtraject voor u verzorgen, van A tot Z . Wij denken met u mee en adviseren u over de mogelijkheden, waardoor al uw woonwensen vervult kunnen worden.