WordPress Webdesign

BeginOnline Internet Marketing is een echte expert in het werken met WordPress. In onze dagelijkse praktijk zien wij een toename in de vraag naar Open Source oplossingen bij het ontwikkelen van websites. Wij ontwikkelen in Drupal, Magento en uiteraard WordPress. In het verleden was WordPress speciaal ontwikkeld voor blogs, maar gezien de ontelbare mogelijkheden en het grote aantal beschikbare plug-ins biedt ook WordPress inmiddels voor vele verschillende soorten websites een prima oplossing.

WordPress: hoe gaat dat in zijn werk?

De werkwijze is hetzelfde als die met ons eigen ontwikkelde Slice CMS. BeginOnline Internet Marketing maakt het ontwerp en zodra de klant helemaal tevreden is over het ontwerp, gaan we verder met de technische implementatie. In plaats van ons eigen Slice CMS, implementeren we dan de Open Source variant WordPress als Content Management Systeem. Functionaliteiten zijn al van te voren besproken, alsmede het geschatte aantal uren plus de doorlooptijd.

Een voordeel kan zijn dat er al een huidige site bestaat die gebouwd is op basis van WordPress. Werknemers kunnen dan hun huidige kennis gebruiken om de nieuwe site bij te werken en/of bij te houden. Als dit het geval is hoeft aan hen geen nieuwe werkwijze of nieuw systeem te worden uitgelegd. Op deze manier werken we zeer efficiënt! Een leuke bijkomstigheid is: WordPress heeft een app voor de iPhone waarmee u heel eenvoudig via uw telefoon uw website bij kunt werken. Kunnen we het nog makkelijker voor u maken!

WordPress Webshop met Woo Commerce

Een grote toename zien wij in de vraag naar een WordPress webshop. Hiervoor gebruiken we de plug-in WooCommerce. Dit is een complete webshop extensie die u helemaal, afgestemd op uw eigen wensen in kunt richten. Deze WordPress-plug-in is perfect voor de kleinere webshops met minder dan duizend producten en als u uw zakelijke website graag simpel wilt uitbreiden met een webshop. Voor ons is het niet moeilijk om een webshop te voorzien van iDeal, PayPal of creditcard, al moeten we hier wel even zeggen dat iDeal-betalingen als het gaat om webshops, veruit favoriet zijn. Als u wat wilt weten over een WordPress webdesign of wilt dat wij voor uw bedrijf een WordPress website maken, belt u ons dan even om een afspraak te maken of neem contact op via het formulier hieronder.

 

SEO Webdesign